Află de ce este indicat să închiriezi o mașină în București

București

București este cel mai mare oraș din România, iar acest lucru atrage după sine un trafic destul de aglomerat, mai ales la orele de vârf. Mijloacele de transport în comun sunt, de cele mai multe ori depășite, au întârzieri mari, iar condițiile lasă de dorit.

În loc să pierzi timpul așteptând după tramvaie sau autobuze, cel mai bine este să apelezi la serviciul de inchirieri auto Otopeni. Această soluție îți oferă confortul pe care îl meriți, dar și posibilitatea de a te deplasa oriunde ai nevoie, fără să depinzi de nimeni!

Închirieri auto Otopeni – un serviciu disponibil 24 de ore din 24

Pentru că nu se știe niciodată când ai nevoie să porneșți la drum, serviciul de închirieri auto îți stă la dispoziție 24 de ore din 24. Asta înseamnă că poți face o rezervare oricând, printr-una din următoarele metode:

–        online, completând formularul de pe site-ul firmei de închirieri;

–        telefonic;

–        prin trimiterea unui email către compania cu care vrei să colaborezi.

Te deplasezi mai ușor oriunde ai nevoie

Având la dispoziție o mașină, te poți urca la volan și poți pleca acolo unde ai treabă, indiferent de oră. Mai mult, nu mai trebuie să mergi pe jos cu sacoșele pline de cumpărături, pentru că ai la dispoziție un portbagaj încăpător, pe care să-l foloseșți. Tot ce-ți rămâne de făcut este să găsești un loc de parcare sigur, acolo unde autoturismul să fie protejat.

Călătorești confortabil

Spre deosebire de situația în care ai merge cu tramvaiul sau autobuzul și ar trebui să stai îngrămădit, împreună cu alte câteva zeci de persoane, mașina îți oferă confortul de care ai nevoie. De exemplu, poți să-ți setezi temperatura în funcție de cum te simți cel mai confortabil, poți să asculți muzică sau radio și te poți bucura de compania celor dragi până la destinație, fără să vă deranjeze nimeni.

Condiții de eligibilitate ușor de îndeplinit

Pentru a putea obține o mașină, nu trebuie decât să faci dovada unei cărți de identitate valabile ori a unui pașaport și să ai un permis de conducere de cel puțîn un an. În baza acestor documente, firma de închirieri îți permite să-ți alegi autoturismul preferat, care să corespundă nevoilor tale.

Descoperă locuri deosebite in București

Printre motivele pentru care merită să închiriezi o mașină în București se numără și faptul că astfel poți descoperi locuri deosebite, unde să te relaxezi. Palatul Mogoșoaia, Lacul Cernica și Grădina Zoologică din Băneasa sunt doar câteva dintre destinațiile perfecte pentru escapade relaxante în weekend, acolo unde poți merge împreună cu familia sau prietenii. Înainte de a pleca în străinătate, este indicat să-ți descoperi propria țară și frumusețile pe care ți le oferă!

Perioadă flexibilă de închiriere

În ceea ce privește perioada în care poți beneficia de un autoturism închiriat, aceasta se poate întinde până la câteva săptămâni. Firma cu care colaborezi îți permite să închiriezi o mașină începând de la 2 – 3 zile și până la câteva zeci de zile, în funcție de nevoile pe care le ai. Dacă la un moment dat îți dai seama că ai nevoie de autoturism pentru mai mult timp, nicio problemă: poți cere extinderea perioadei de închiriere.

Bucură-te de libertate în mișcare și inchiriaza masini atunci când vrei să eviți mijloacele de transport în comun! Caroutis.com îți poate fi un partener de nădejde, la care să apelezi atunci când vrei să te deplasezi simplu și ușor. Studiază flota auto online și alege în doar câțiva pași autoturismul preferat!

Date de contact:

E-mail: reservations@caroutis.com

Telefon: +4 0747 134 901

Adaugati comentariu