Ce ne propunem?

România este țara cu cel mai mare număr de accidente rutiere soldate cu cel mai mare număr de victime din Europa, raportat la kilometrii parcursi. Un flagel care afectează în special populația activă a României, persoane calificate și profesioniști.

AutoExpert Media, cel mai important trust de presă pe segmentul auto, moto, transporturi din România demarează campania „Zero-accidente”, o campanie națională de responsabilitate socială care are ca scop reducerea numărului de accidente rutiere pe teritoriul și în afara țării în care sunt implicați cetățeni români.

Campania vizează promovarea noțiunilor de „condus responsabil” și „politețe în trafic” și se axează pe educarea și informarea publicului prin promovarea tuturor campaniilor de responsabilitate pe zona reducerii numărului de accidente rutiere a partenerilor campaniei „ZERO ACCIDENTE”.

Mesajele partenerilor campaniei vor fi preluate de site-urile și publicațiile cu specific auto, moto, cargo & bus, industrie, sport ale trustului AutoExpert Media. Citește mai mult despre campania„Zero-accidente”.