Top 7 cele mai interesante funcții ale autoturismelor BMW

BMW

Top 7 cele mai interesante funcții ale autoturismelor BMW. Compania multinațională BMW AG scoate pe piață autoturisme interesante și deosebite încă din anul 1916, iar principiile pe care se bazează producătorul german sunt întotdeauna legate de fiabilitate, eleganță și plăcerea de a conduce.

Mașinile auto rulate BMW sunt prevăzute cu unele dintre cele mai interesante funcții de pe piață, funcții care transformă experiența șofatului într-o adevărată artă!

Auto rulate BMW sunt conectate la serverele Microsoft Exchange

Printre cele mai deosebite autoturisme BMW de pe piață se numără modelele conectate la serverele Microsoft Exchange, ceea ce înseamnă că șoferii își pot sincroniza foarte ușor emailurile, contactele și calendarul, pentru a le avea mereu la îndemâna. Mai mult, autoturismele marca BMW sunt dotate și cu Apple Carplay, așa că șoferii își pot conecta Iphone-urile la mașinile personale, iar ulterior, cu ajutorul comenzii vocale Siri pot activa orice program de pe telefon fără măcar să-l atingă.

Sistemul de parcare inteligentă

Cu ajutorul informațiilor stocate în Cloud, mașinile BMW asigură conducătorilor auto posibilitatea de a parca foarte ușor. Mai exact, autoturismele prevăzute cu parcare inteligentă își transmit între ele informații importante despre drum, despre pericolele întâlnite, dar și despre modul în care trebuie realizate parcările. De exemplu, BMW 540i le poate indica șoferilor pe ce stradă au cele mai mari șanse de a găsi un loc de parcare disponibil.

CarToCar communication

O altă funcție modernă, cu care sunt dotate mașinile BMW este aceea de CarToCar Communication. Este vorba despre o funcție datorită căreia conducătorii auto vor ști întotdeauna când urmează o groapă, când este polei pe stradă, dar și când nivelul de precipitații este extrem de mare. Toate aceste detalii sunt esențiale pentru siguranța șoferilor, dar și pentru siguranța celorlalți participanți la trafic.

Meniul de Setări, customizat pentru o utilizare facilă

În ceea ce privește meniul de Setări al autoturismelor, el este conceput ca un display și este foarte ușor de accesat. De exemplu, conducătorii auto pot alege de câte ori să semnalizeze mașina lor atunci când apasă scurt pe maneta de semnalizare. Mai mult, ei au posibilitatea de a schimba nuanța iluminatului interior, dar și de a aranja meniurile cu ajutorul ecranului tactil.

Stilul de condus, ușor de schimbat

În funcție de cum rulează pe șosea, conducătorii auto pot alege stilul de rulare Eco, Sport, Confort sau Adaptive. Cu ajutorul acestei funcții, consumatorii au posibilitatea de a se bucura la maximum de experiența șofatului, ținând cont totodată de tipul de carosabil pe care se află.

Camerele video, de ajutor în trafic

Pentru o vizibilitate cât mai bună în trafic, BMW a dotat mașinile cu camere video de calitate. Acestea reprezintă un real ajutor mai ales atunci când șoferii au nevoie să știe ce se întâmplă în spatele sau în lateralul lor. În același timp, camerele pot fi folosite și în timpul parcărilor, astfel încât conducătorii auto să se poată încadra perfect chiar și în cele mai înguste dintre spații.

Farurile, diverse ca formă și design

Nu în ultimul rând, cei care își doresc să investească în masini de vanzare Germania, marca BMW trebuie să știe despre farurile acestor autoturisme că sunt concepute după un format modern, care să permită o vizibilitate excelentă, indiferent de momentul zilei și de condițiile meteo de afară.

Autorurismele BMW s-au făcut dintotdeauna remarcate prin calitate și fiabilitate, fiind unele dintre cele mai populare mașini de pe piață! Cu funcții mereu îmbunătățite de la o generație la alta, autoturismele oferă șoferilor posibilitatea de a se bucura de experiența condusului, indiferent de tipul de carosabil pe care rulează!

Date de contact:

E-mail: office@auto-leasing.ro

Telefon: +40729182111

 

Adaugati comentariu